Praktijksolaris

De mooiste gladiolen bestellen bij dit familiebedrijf

Gladiolen, wie houdt er nu niet van? De kleurrijke bloemen zijn een prachtige aanvulling op jouw tuin en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Wist je dat je de bloemen ook heel eenvoudig zelf kunt planten? Door bloembollen te kopen en die in je tuin te planten, gaan ze in de zomer mooi bloeien. Zo ben je leuk met tuinieren bezig en geniet je na enkele maanden ook nog eens van een gezellige tuin. Heb je nog nooit getuinierd of kun je sowieso wel wat tips gebruiken? Bezoek dan eens de website van Bulbs4you. Hier kun je niet alleen gladiolen bestellen, maar geven ze je ook graag tips en advies over hoe en wanneer je de bollen het best kunt planten.

Vraag tips en advies over het planten van bloembollen

Bulbs4you bestaat al sinds 1963 en is een echt familiebedrijf. Ze zijn dan ook specialist op het gebied van bloembollen en vertellen je graag alles over het planten ervan. Doordat ze de bloembollen toegankelijker en moderner wilden maken, ook voor de jongere generatie, zijn ze begonnen met een webshop. Hier kan iedereen de bollen eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen. Dit doe je gewoon vanaf de bank en je hoeft dus niet naar het tuincentrum. Daarnaast staat het vakkundig team van dit bedrijf klaar om vragen te beantwoorden en tips te geven. Op deze manier kan iedereen tuinieren!

Neem contact op

Wil je gladiolen bestellen of heb je een van de andere bloemsoorten op het oog? Bij Bulbs4you doe je dit in een paar klikken. Je kunt direct afrekenen via onder andere iDEAL, PayPal of Visa. Vervolgens wordt je bestelling binnen drie werkdagen verzonden. Je profiteert dus van een snelle levering. Bij een besteding vanaf € 50,- is de verzending ook nog eens gratis. Heb je vragen of wil je advies voordat je gladiolen gaat bestellen? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf via de contactgegevens op hun website.

https://www.bulbs4you.nl/nl/