Praktijksolaris
Image default
Woningen

Ergonomische relaxstoelen kopen in Limburg

Er is niets heerlijker dan na een lange dag in uw eigen, knusse fauteuil plaats te nemen en heerlijk te ontspannen. Bij het uitkiezen van een relaxstoel is het echter niet alleen belangrijk dat de stoel comfortabel is, maar ook dat de stoel de juiste ondersteuning biedt voor uw lichaamsbouw. Als dit niet het geval is, kunt u milde tot ernstige rugklachten ontwikkelen. Als u relaxstoelen in regio Meijel wilt bestellen, bent u in ieder geval op de juiste plek bij Pluijm Relaxstoelen.

Wat maakt dat een stoel ergonomisch is?

Er komt veel kijken bij het goed afstellen van uw relaxstoel. Een stoel is optimaal ingesteld wanneer deze optimale ondersteuning voor uw lichaam biedt. Deze optimale instelling is voor iedereen weer anders. Waar moet u zoal op letten bij het bepalen of een relaxstoel goed is voor uw lichaam en situatie? Allereerst is het belangrijk dat de stoel op de juiste hoogte is ingesteld ten opzichte van uw lengte. Als uw benen boven de vloer bungelen is dit bijvoorbeeld niet goed voor uw benen en onderrug. Ook de hoofdsteun dient op de juiste hoogte te worden afgesteld, zodat uw nek voldoende ondersteuning krijgt. Het streven van goede relaxstoelen is in principe dat u wordt aangemoedigd om de juiste lichaamshouding aan te nemen, zonder dat dit oncomfortabel is.

De perfecte relaxstoel vereist maatwerk

Voor iedereen is de perfecte samenstelling van een stoel verschillend. Bij Pluijm Relaxstoelen in Meijel, Limburg, is het mogelijk een volledig op maat gemaakte relaxfauteuil te bestellen. Via de webshop is het mogelijk om met behulp van het bestelformulier uw voorkeuren aan te geven. Voor persoonlijk advies bij het samenstellen van uw stoel is het mogelijk om contact op te nemen met de winkel. Eén van de deskundigen staat u dan graag te woord. Mocht u het prettiger vinden om de verschillende relaxstoelen eerst uit te proberen, dan kunt u terecht in de showroom in Limburg (Meijel). Ook hier is het deskundige personeel zeer bereid om u te informeren en adviseren.