Praktijksolaris
Image default
Gezondheid

Laat een aangepaste autostoel ontwerpen

Wist u dat het mogelijk is om een aangepaste autostoel te laten ontwerpen? Op die manier kunnen ook mensen die slecht ter been zijn gewoon de weg op met hun auto. Er zijn enorm veel aanpassingen mogelijk, waardoor mensen met een handicap of blessure hun mobiliteit en onafhankelijkheid deels terug kunnen krijgen. Zowel kleine als grote ingrepen zijn mogelijk. Bij Anders Autotechniek wordt eerst goed gekeken naar de persoon voor wie de aangepaste autostoel wordt gemaakt. Wat heeft hij of zij precies nodig en hoe kan dat gerealiseerd worden? Dat zijn de twee belangrijkste vragen die in dit proces gesteld worden. Is bijvoorbeeld een extra steun al voldoende? Of is het zelfs nodig om de complete auto om te bouwen?

Gemak en comfort staan voorop

Bij Anders Autotechniek staan gemak en comfort te allen tijde voorop. Ze doen er alles aan om een plek te creëren waar u zich fijn bij voelt. Moet uw originele stoel aangepast worden? Heeft u een aangepaste autostoel op maat nodig? Of is het zelfs nodig om de auto compleet te verbouwen? Bij Anders Autotechniek draaien ze hun hand nergens voor om. Inmiddels hebben ze jarenlange ervaring met het doen van autoaanpassingen, waardoor ook uw auto in goede handen is bij hen. Zo hebben ze in de loop der jaren al vele bedieningspanelen aangepast, liften gemonteerd en instapdrempels verlaagd. Wat zijn uw wensen?

Ontdek de mogelijkheden in de showroom

Anders Autotechniek beschikt over een showroom in Den Haag. Breng deze showroom gerust eens een bezoekje om de mogelijkheden te ontdekken. Wist u bijvoorbeeld dat het ook mogelijk is om stoelverwarming te laten monteren in uw auto? Op die manier maakt u uw auto ook ’s winters veel comfortabeler. In de showroom staan diverse medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien kunt u hier uittesten welke mogelijkheden voor u werken en welke niet. Daarbij kunt u rekenen op persoonlijk advies van de medewerkers.