Praktijksolaris
Image default
Gezondheid

Hijama den haag goedkoop

Hijama, ook wel cupping genoemd, is een soort alternatieve geneeswijze die zijn oorsprong vindt in de oude Egyptenaren, Grieken en mensen in het Verre Oosten. Hijama is een uitstekende keuze voor het behandelen van symptomen of het voorkomen van een verscheidenheid aan kwalen. Tijdens een Hijama worden dode cellen en gifstoffen via de bloedsomloop uit het lichaam verdreven. Dit resulteert in verstoppingen in het lichaam, wat resulteert in ongemak en klachten van de patiënt. Het gebruik van een Hijama-therapie helpt de bloedcirculatie door het hele lichaam te verbeteren.

Genezing vindt plaats als gevolg van de eliminatie van gifstoffen en de infusie van nieuw bloed. Volgens onderzoek is aangetoond dat cupping de bloed- en lymfecirculatie op algemeen en systemisch niveau verhoogt. Het heeft ook als bijkomend effect dat het de werking van het autonome zenuwstelsel reguleert en verbetert.

Hijama

Op lokaal niveau heeft cupping de meest zichtbare voordelen in de vorm van pijnvermindering, evenals de ontspanning en verbeterde soepelheid van strakke pezen en spieren. Naast het verhogen van de lymfedrainage, helpt cupping ook bij het verwijderen van verstopt bloed uit de spieren. Wanneer cupping op de gewrichten wordt toegepast, wordt de bloedtoevoer naar het gewricht verbeterd en wordt de afgifte van gewrichtsvloeistof in de gewrichtsholte verhoogd, wat resulteert in een effectievere behandeling. Maak een afspraak voor een behandeling.

Als hijama correct wordt uitgevoerd, heeft het een aanzienlijke ontgiftende invloed op de huid en de bloedsomloop. Cupping verbetert de reiniging en verwijdering van gifstoffen uit het lichaam door de stroom van bloed en plasma door de aderen en slagaders van het lichaam te stimuleren. Er wordt aangenomen dat cupping invloed heeft op de spijsverteringsorganen door hun spijsverteringsecreties te vergroten en hun peristaltische werking te vergroten. Hijama kan de eetlust stimuleren, de maag en de spijsvertering versterken, de galstroom en het metabolisme verbeteren, constipatie verminderen en de regelmaat van de darmen bevorderen. Het kan ook worden gebruikt om verschillende gezondheidsproblemen te behandelen.