Praktijksolaris
Image default
Gezondheid

Een labjas is onmisbaar tijdens je werk op het laboratorium

Als je gaat werken in de medische of chemische branche, is het vaak van belang dat je een of meerdere goede labjassen in je garderobe hebt liggen. Waar je die koopt? WomenWorks biedt een labjas aan in diverse modellen en kleuren. Hier vind je gegarandeerd de bedrijfskleding die bij je past. Naast labjassen vind je hier ook helmen, handschoenen, laskleding, jassen, overalls en nog veel meer. Kortom: al je werkkleding koop je bij WomenWorks. Je bestelt je kleding eenvoudig en snel online. Liever eerst passen? Bezoek dan de showroom in Heesch en neem je nieuwe kleding direct mee!

Een labjas en vele andere bedrijfskleding koop je bij de specialist

Zoek je nieuwe bedrijfskleding voor je nieuwe werk? Of is je huidige kleding wel weer aan vervanging toe? Voor je werk in de bouw of de industrie, of bijvoorbeeld bij een wellness of een medische organisatie? Waar je ook werkt, als je modieuze en functionele bedrijfskleding nodig hebt, ga je naar WomenWorks. Met het assortiment van deze specialist speel je altijd op safe én wordt er duidelijk onderscheid gemaakt tussen man en voruw. Op ieder moment, op elke plek en bij elke functie. Laat je werkpolo, labjas of andere kleding bedrukken of borduren met je eigen logo of tekst voor optimale herkenbaarheid. Je bestelt je nieuwe labjas en andere kleding online bij WomenWorks. Uiteraard kan je ook langskomen in de showroom in Heesch.

Hier schaf je een labjas, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen aan

Het is fijn en belangrijk om werkkleding te dragen die functioneel is, comfortabel zit en eventueel veilig is. Maar lijkt het je ook niet fijn om werkkleding te dragen die er stijlvol uitziet en bijvoorbeeld makkelijk te combineren is met je eigen kleding? In het ruime assortiment van WomenWorks vind je voor zowel mannen als vrouwen alles voor de bouw, industrie, chemie en wellness. Hier koop je je nieuwe labjas, trui, polo, jas, paar regenlaarzen en nog veel meer. Woon je in België? Ook dan bestel je eenvoudig en snel je nieuwe kleding online! Bekijk direct het assortiment en koop alle producten die je nodig hebt.