Praktijksolaris
Image default
Dienstverlening

Hoe kunt u voldoen aan de verplichting voor energielabel C voor bedrijfspanden?

Bent u op de hoogte van de verplichting voor bedrijfspanden om minimaal energielabel C te krijgen? Sinds 1 januari 2023 geldt deze verplichting in Nederland voor alle kantoren, winkels, hotels en andere utiliteitsgebouwen met een oppervlakte van 100 vierkante meter of groter. Bedrijven die hier niet aan voldoen, riskeren niet alleen hoge boetes, maar ook mogelijk de sluiting van het pand. Maar maakt u zich geen zorgen, LED Design Holland is er om u te helpen. Als dé zakelijke LED-specialist kunnen wij u assisteren bij het verbeteren van uw energielabel met behulp van professionele LED-verlichting. In dit artikel zullen we u meer vertellen over hoe u kunt voldoen aan energielabel C en welke stappen u kunt nemen om uw verlichting te verduurzamen. Bovendien bieden wij ook advies en levering van professionele armaturen. Wij staan klaar om u te helpen bij het verbeteren van uw energielabel en het verduurzamen van uw bedrijfspand.

Wat is de verplichting voor bedrijfspanden met betrekking tot energielabel C?

Sinds 1 januari 2023 geldt in Nederland de verplichting voor bedrijfspanden om minimaal energielabel C te krijgen. Deze verplichting is vastgelegd in het Bouwbesluit en geldt voor alle kantoren, winkels, hotels en andere utiliteitsgebouwen met een oppervlakte van 100 vierkante meter of groter. Bedrijven die niet aan deze verplichting voldoen, riskeren een boete tot €81.000 en mogelijk zelfs sluiting van het pand.

Om te voldoen aan energielabel C kunt u gebruik maken van professionele LED-verlichting. LED Design Holland is de zakelijke LED-specialist die u hierbij kan helpen. Door het gebruik van LED-verlichting kunt u op een simpele en efficiënte manier uw energielabel verbeteren. LED-verlichting is energiezuinig, heeft een langere levensduur en vereist minder onderhoud dan traditionele verlichting.

Onze White paper geeft u meer informatie over hoe u kunt voldoen aan energielabel C krijgen en welke stappen u zelf kunt nemen om uw verlichting te verduurzamen. Daarnaast kunt u bij LED Design Holland terecht voor advies en het leveren van professionele armaturen. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het verbeteren van uw energielabel.

LED-lichtplan op maat opstellen

Een LED lichtplan laten opstellen is een op maat gemaakte analyse van de verlichtingsbehoeften van uw bedrijf. Hierbij wordt LED-verlichting voorgesteld als een efficiënte en kosteneffectieve oplossing. Het lichtplan biedt inzicht in de geschatte kosten, besparingen en terugverdientijd die gepaard gaan met het vervangen van conventionele verlichting door LED-verlichting of het vervangen van inefficiënte of inferieure LED verlichting door professionele armaturen.

Het lichtplan bevat ook een 3D-visualisatie van de ruimte(s) inclusief berekeningen om nauwkeurige resultaten te leveren. Hierdoor kunt u in één oogopslag zien welke oplossing het meest duurzaam en passend is voor uw bedrijf. Daarnaast biedt het lichtplan inzage in de benodigde investering en terugverdientijd.

Het lichtplan wordt opgesteld aan de hand van de specificaties van uw bedrijfsruimte, zoals afmetingen, plafondhoogte en natuurlijke lichtinval. Ook uw wensen en budget worden meegenomen. Daarnaast houdt het lichtplan rekening met branche specifieke eisen, keurmerken, energie labels en NEN normeringen.

Het lichtplan op maat biedt verschillende voordelen, zoals nauwkeurige resultaten, kostenramingen, energiebesparingsprognoses en inzage in de terugverdientijd. Hierdoor kunt u weloverwogen beslissingen nemen en budgetten plannen voor verlichtingsupgrades. Neem contact met ons op voor meer informatie of een lichtplan op maat.

Gratis lichtplan voor bedrijven

Bent u op zoek naar een gratis lichtplan voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons team van ervaren verlichtingsspecialisten staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen van een optimaal lichtplan voor uw bedrijf.

Een goed lichtplan is van essentieel belang voor de uitstraling en functionaliteit van uw bedrijfsruimte. Het zorgt niet alleen voor een prettige werkomgeving, maar kan ook bijdragen aan energiebesparing en kostenvermindering.

Onze specialisten komen graag bij u langs om uw bedrijfsruimte te inspecteren en uw wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens stellen zij een op maat gemaakt lichtplan voor u op, geheel gratis en vrijblijvend.

Wacht niet langer en maak gebruik van ons aanbod voor een gratis lichtplan voor bedrijven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

https://www.leddesignholland.nl/