Praktijksolaris
Image default
Woningen

Op zoek naar een van de beste zorginstellingen in Groningen?

In Groningen zijn verschillende zorginstellingen te vinden met verschillende profielen. Zo kunt u in de ene zorginstelling uitstekende zorg ontvangen maar zijn er minder activiteiten om te ondernemen, en staat de andere zorginstelling juist bekend om de vele activiteiten die er bijvoorbeeld worden ondernomen. Bij de Leyhoeve in Groningen is er een combinatie van beide; ze streven naar topkwaliteit maar er is ook sprake van passie voor gastvrijheid. Zo zal de service aanvoelen als een hotel en valt u met de neus in de boter. Wanneer u daar interesse in heeft, wellicht voor uzelf maar misschien ook voor een dierbare of een familielid, bent u hier op het juiste adres.

De verschillende mogelijkheden

Er zijn allemaal verschillende mogelijkheden bij zorginstellingen in Groningen. Zo staan de behoefte van de zorgnemer centraal bijvoorbeeld. Er wordt gekeken naar duurzame en aardbevingsbestedige woningen zodat u er een hele tijd kan gaan worden. Wanneer u bijvoorbeeld zorg nodig heeft – dat kan fysieke zorg zijn maar ook een vorm van dementie bijvoorbeeld – bent u hier op het juiste adres. Zo zijn er verschillende zorgsuites beschikbaar naast alle appartementen waar u zou kunnen wonen. Ook wanneer u graag samen zou blijven met uw partner, kunt u een plekje in deze zorginstelling vinden. Zelfs wanneer maar slechts een van beide bewoners een WLZ-indicatie heeft, is er de mogelijkheid om in een zorgsuite te verblijven.

Alles over de logeeropvang wanneer u contact met hen opneemt

Niet veel zorginstellingen in Groningen beschikken over een logeeropvang. Het doel van deze logeeropvang is het U heeft per jaar maar liefst 156 nachten recht op de logeeropvang. Deze kunt u verdelen over het gehele jaar, waardoor u uw mantelzorgers kunt ontlasten bijvoorbeeld. Dit kan ideaal zijn wanneer er nog andere omstandigheden zijn maar ook wanneer de mantelzorgers bijvoorbeeld zelf uit de running zijn. In dit geval worden de gasten voorzien van de juiste zorg, samen met eten en drinken. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van alle dagelijkse activiteiten en wordt de ruimte ook netjes schoon gehouden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij de Leyhoeve? Neem dan contact met hen op!

https://www.leyhoeve.nl/