Praktijksolaris
Image default
Woningen

De linnen shabby doek: een statement voor in ieder huis

Hoe voeg je een linnen shabby doek toe aan jouw interieur? Hoe meer kussens, hoe uitnodigender de bank. Het risico bestaat echter dat het een chaos wordt en dat je er zelf uiteindelijk niet meer bij past. Kies daarom juist voor kussens die een accent of statement maken. De interieurspecialisten zeggen altijd om voor neutrale meubelstukken te kiezen en om met accessoires jouw persoonlijke touch eraan te geven. Met de linnen shabby doek geef jij deze persoonlijke touch aan jouw ruimte.

Een materiaal geschikt voor ieder seizoen

De winter vraagt vaak om warme lakens, comfortabele grote kussens en een uitgesproken kleur om vrolijkheid te brengen, ofwel humeurige tinten om een cocooning vibe te creëren. Onthoud dat het altijd om persoonlijke voorkeur gaat. Door te voorkomen dat jij ieder seizoen nieuwe accessoires moet kopen, is het verstandig om goed na te gaan waar jij gelukkig van wordt. Kies voor kwaliteit. Natuurlijke vezels passen zich goed aan de lichaamstemperatuur aan, waardoor linnen bijvoorbeeld erg geschikt is voor de zomer en winter. Linnen wordt vaak geassocieerd met aardetinten, maar als je een kijkje neemt bij Shabbys, zul je al snel zien dat de linnen shabby doek ook in spannende kleuren beschikbaar is.

Maak een statement met linnen

Hoeveel kussens heeft een bank nodig? Natuurlijk is het helemaal aan jou. Het is echter helemaal niet verkeerd om een paar subtiele sierkussens toe te voegen. Deze nodigen je gasten uit om plaats te nemen op de bank. Combineer bijvoorbeeld een linnen shabby doek met een ander natuurlijk materiaal of een felle kleur om een mooie dynamiek te veroorzaken. Wat betreft een kleur of patroon, kan je het zelf zo neutraal of zo gek mogelijk maken als je maar wilt. Het is helemaal modern om verschillende felle kleuren of patronen met elkaar te mengen, maar om een tijdloze look te geven kies je sneller voor neutrale, warme tinten.

https://shabbys.nl/