Praktijksolaris
Image default
Woningen

De geschikte partner voor het plaatsen van houten vloeren in Nijmegen

Biggelaar Parket is hét bedrijf voor al wie eraan denkt om zijn woning in Nijmegen of Limburg te verfraaien met kwalitatieve houten vloeren. Met meer dan 60 jaar ervaring is dit bedrijf een ware specialist die magie verricht met hun werkzaamheden. Naast hout, kan u bij hen ook terecht voor vloeren in pvc en laminaat. Voor welke materiaal u ook kiest, bij Biggelaar Parket uit Veghel bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een optimale service.

Een vloer volledig op maat van uw woning

Er bestaan diverse houtsoorten, alle met hun eigen kleur, look en feel. De houten vloeren kunnen zo bewerkt worden dat ze perfect aansluiten op de rest van het interieur van uw huis in Limburg of Nijmegen. Dit alles gebeurt in eigen beheer. De firma beschikt over een ruime werkplaats en bijhorende spuiterij, waar het hout in de geschikte kleur wordt gespoten. Ook maatwerk is mogelijk. Wanneer u niet meteen uw gading vindt tussen hun bestaande assortiment, bekijken ze graag hoe ze aan uw wensen tegemoet kunnen komen. Niets is onmogelijk, aarzel dan ook niet om ze te contacteren voor het produceren en plaatsen van houten vloeren in Nijmegen, Limburg of omgeving.

Geef de zorg voor uw vloer uit handen aan deze expert

Naast vloeren zorgt Biggelaar Parket uit Veghel, indien gewenst, ook voor de bijhorende vloerverwarming. Vloerverwarming is een geliefde manier om te verwarmen bij mensen die graag op hun blote voeten lopen. Het hout in combinatie met de warmte voelt heerlijk zacht aan, en leent zich uitstekend om de lelijke radioteren voorgoed te verbannen. Heeft u een huisdier? Dan zal deze beslist tevreden zijn wanneer u voor vloerverwarming kiest. U leest het: één adres voor al wie op zoek is naar kwalitatieve en hoogstaande houten vloeren in de buurt van Limburg en Nijmegen. Ga langs tijdens de openingsuren, die u op de website terugvindt, of maak een afspraak.