Praktijksolaris
Image default
Gezondheid

Wederzijds vertrouwen is belangrijk bij deze verloskundigenpraktijk in Breda

Wederzijds vertrouwen is het allerbelangrijkste wanneer je als aanstaande ouders in Breda op zoek bent naar een fijne verloskundigenpraktijk. Jullie willen het allerbeste voor je kind, ongeacht of het de eerste of de vijfde is – een goede voorbereiding is altijd het halve werk bij de geboorte van een kleintje. Met de verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Nintu in Breda weten jullie zeker dat je intensieve begeleiding ontvangt en een uniek geboorteplan. Alles wordt afgestemd op het wonder dat jullie ter wereld brengen en de zorg die jullie willen ontvangen. Het kleine team is persoonlijk betrokken, professioneel getraind en communicatief ingesteld.

Begeleiding bij de zwangerschap, de bevalling en in de kraamtijd

Jullie en jullie kindje moeten centraal staan bij de zorg door een verloskundige. Daarom begeleiden de verloskundigen van deze verloskundigenpraktijk in Breda je door alle fases; de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Daarnaast kun je bij deze specialisten ook terecht op het kinderwensspreekuur, als jij en je partner erover nadenken om een kindje te krijgen of wanneer je hier problemen mee hebt. Waar moet je allemaal rekening mee houden en nog belangrijker – hoe zorg je ervoor dat alles goed verloopt? Daarnaast ben je bij deze verloskundigen ook welkom om verschillende cursussen te volgen zodat jij je helemaal voorbereid voelt op de komst van je kindje, bijvoorbeeld de draagcursus.

Twee verschillende locaties beschikbaar voor het spreekuur

Iedere werkdag is er een spreekuur in de verloskundigenpraktijk in Breda. Het is mogelijk om zowel in de ochtend, middag als in de avond langs te komen – dit is echter wel afhankelijk van de weekdag. Verloskundigenpraktijk Nintu heeft twee verschillende spreekuurlocaties in Breda – een bij de vestiging aan de Takkebijsters en een bij huisartsenpraktijk Roothans in de Haagse Beemden. Uiteraard kun je voorkeur aangeven voor de spreekuurlocatie, de verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Nintu houden hier zoveel mogelijk rekening mee. Op de website vind je alle contactmogelijkheden zodat je al jouw vragen over zwangerschap en de kraamtijd kunt stellen.  

https://www.verloskundigenpraktijknintu.nl/