Praktijksolaris
Image default
Gezondheid

Wat is de oorzaak van opvliegers en wat helpt tegen opvliegers?

Vraagt u zich of wat helpt tegen opvliegers? Omdat u deze zelf regelmatig ervaart en hier een oplossing voor wenst te vinden? Lees dan zeker verder en ontdek het antwoord. Er is namelijk veel dat u zelf kunt doen tegen opvliegers, alsook verschillende producten die verkoeling kunnen bieden. Voordat we u meer vertellen over wat kan helpen als u last heeft van opvliegers, is het belangrijk om eerst te weten wat deze juist zijn.

Wat is de oorzaak van opvliegers?

Er is sprake van opvliegers als u plots, zonder verklaarbare reden, het veel te warm krijgt. Dit gebeurt vooral bij vrouwen in de overgang. De oorzaak? Wanneer de eisprong niet langer of minder regelmatig plaatsvindt in uw lichaam na de overgang, maakt uw lichaam ook minder oestrogeen en progesteron. Oestrogeen heeft echter ook invloed op de biologische thermostaat van onze lichamen in de hersenstam. Wanneer het oestrogeengehalte in uw bloed daalt, raakt deze interen thermostaat ontregelt. Zo denkt uw lichaam dat het te warm is en probeert het af te koelen. Dit ervaart u dan als een opvlieger.

Verlicht opvliegers met deze verkoelende producten

Nu u weet wat de oorzaak is, is het tijd om iets te doen aan deze oncomfortabele opvliegers. Want, zoals u weet uit eigen ervaring, zijn opvliegers zeer vervelend. Vraag een dokter om wat helpt tegen opvliegers en deze zal zeggen dat gezonde voeding, beweging en ontspanning de kans op opvliegers kan verminderen. Echter heeft u daar weinig aan op het moment dat u toch een opvlieger ervaart. Kies daarom voor de oplossingen van Comfort Cooling Products. Dit bedrijf biedt innovatieve producten die verkoeling bieden tijdens een opvlieger. Zo vindt u er cooling neck ties en cooling pads die heerlijk verkoelend werken en een verlichtend gevoel bieden. De cooling neck ties zijn modieuze en verkoelende sjaals die u de hele dag kunt dragen. Voor ’s nachts zijn de cooling pads de ideale oplosing. Meer weten over wat dit bedrijf te bieden heeft wat helpt tegen opvliegers? Bezoek dan zeker de website van Comfort Cooling Products en verlicht de opvliegers!

https://comfortcoolingproducts.nl/