Praktijksolaris
Image default
Gezondheid

Volg fysiotherapie bij deze praktijk in Capelle aan den IJssel

Heeft u klachten aan uw spieren tijdens het sporten? Heeft u pijn bij het maken van een bepaalde beweging of heeft u klachten door uw houding? Dan is het verstandig om naar een fysiotherapeut te gaan. Deze specialist kan kijken waar de klachten vandaan komen en hoe het is ontstaan. Zo kan u behandeld worden en krijgt u oefeningen mee naar huis. Op deze manier is de kans groot dat de klachten afnemen en u alles weer kunt doen zoals u gewend was. Bij Fysio-2-Go kunt u terecht voor professionele fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Deze praktijk heeft verschillende deskundige therapeuten in dienst die u helpen door middel van effectieve behandelmethodes.

De juiste behandeling voor uw klachten

Wanneer u fysiotherapie gaat volgen bij Fysio-2-Go in Capelle aan den IJssel dan wordt er eerst samen met u gekeken naar uw klachten. Hoe zijn de klachten ontstaan, wanneer heeft u het meeste last en waar is de pijn het hardnekkigst? Aan de hand daarvan stelt uw therapeut, in overleg met u, een behandelplan op. Een belangrijk onderdeel van de behandeling is vaak oefentherapie. Hiermee wordt de spierkracht vergroot en worden de bewegingsmogelijkheden van gewrichten beïnvloed. Deze oefeningen voert u voornamelijk zelf thuis uit. Uiteraard worden de oefeningen afgestemd op uw situatie en wensen, zodat ze het meest effectief zijn. Naast regulier fysiotherapie zijn ze bij deze praktijk gespecialiseerd in blessures opgelopen tijdens het sporten. Ze zorgen ervoor dat uw blessure op de juiste plek aangepakt wordt en u weer zo snel mogelijk op uw eigen sportniveau terugkomt.

Schrijf u direct in online

Heeft u ook last van klachten aan uw spieren en gewrichten of heeft u een blessure opgelopen? Ga dan naar Fysio-2-Go en volg fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. U kunt bij hen terecht zonder een verwijzing van uw huisarts of specialist en kunt u daarom direct inschrijven. Dit kan eenvoudig via hun website, maar het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen.

https://www.fysio-2-go.nl/