Praktijksolaris
Image default
Aanbiedingen

www.vaneldikladders.nl

www.vaneldikladders.nl

Het bedrijf Van Eldik Ladders in Ochten bestaat al sinds 1891. Dat de ladders nu ook geleverd worden via een website; dat had Opa van Eldik destijds nooit kunnen voorzien.

 

Houten ladders en trappen online

Vroeger kwamen de fruittelers in de Betuwe langs in de werkplaats om een ladder te halen om fruit te gaan plukken. De lange ladders, van soms wel 12 meter lang, werden op de nek en op de fiets meegenomen. De tijden zijn flink veranderd. Zo zijn de meeste fruitbomen in de regio nu laag. Daardoor is een driepoot plukladder van 3 meter lang nu veel handiger geworden. Daarnaast komt de fruitboer niet meer langs op de fiets. Maar besteld hij de ladders die hij hard nodig heeft gewoon online op de website van Van Eldik Ladders.

 

Het beste online-advies

Naast het online bestellen van ladders en trappen geven we je op de website ook advies over deze producten. Wanneer je op zoek bent naar een ladder of trap naar de zolder of vide dan heb je vragen over de beste lengte voor jouw trap. Of twijfel je aan de breedte van de ladder of trap. Op onze website geven we je zoveel mogelijk informatie om deze vragen over de juiste afmeting te beantwoorden. We hebben slimme en handige maattabellen waarmee je zelf de correcte afstand tot bijvoorbeeld je zolder te bepalen. 

 

Ladder en trappen accessoires online

Heb je een keuze gemaakt qua ladder of trap? Dan is het vaak handig om extra hulpmiddelen aan te schaffen. Zo heb je voor de ladders antislip matten. Hiermee voorkom je dat de ladder onderuit kan glijden wanneer hij op een gladde ondergrond komt te staan. Deze laddermat verhoogt hiermee de veiligheid van het gebruik van de ladder. Of heb je een mooie trap uitgezocht dan is een leuning een handig hulpmiddel. De trapleuning zorgt ervoor dat je net even iets meer houvast hebt wanneer je naar de zolder gaat klimmen.

 

Bestel je ladders en trappen online

Zo is er dus in ruim honderd jaar tijd best veel verander bij Van Eldik Ladders. Van het ophalen van ladders op de fiets tot het online bestellen van je ladders en trappen. En de producten worden natuurlijk netjes bij je thuisbezorgt. Goed verpakt zodat je net nieuwe aangeschafte ladder onbeschadigd wordt afgeleverd. Heb je na het bezoeken van onze website nog vragen? Bel ons dan. We helpen je graag.

 

https://www.vaneldikladders.nl/