Praktijksolaris
Image default
Aanbiedingen

Een entresolvloer, wellicht dé perfecte ruimte verdubbelaar voor uw bedrijfspand?

Ruimtegebrek, veel ondernemers moeten er absoluut niet aan denken. Het kan de dagelijkse bedrijfsvoering flink in de weg staan en met een beetje pech leidt het ook nog tot een stagnatie van de groei van uw bedrijf. Als er iets is wat u absoluut wilt voorkomen is het wel ‘nee’ moeten verkopen. Heeft u het gevoel dat de muren op u afkomen omdat letterlijk iedere millimeter al benut is? Dan is het hoog tijd om op zoek te gaan naar een oplossing. En die oplossing is misschien al wel dichterbij dan u denkt. Vergeet het verbouwen en verhuizen, want met een entresolvloer kunt u het ruimtegebrek op een snelle, eenvoudige én relatief betaalbare manier ondervangen. In deze blog leest u hier meer over.

 

Een entresolvloer en de verschillende benamingen die gebruikt worden

In deze blog hebben we het over entresolvloeren. Entresol komt uit het Frans en kan vertaald worden als ‘tussenvloer’. Entre = tussen en sol = vloer. Entresolvloeren worden dan ook wel tussenvloeren genoemd. Deze benaming geeft mooi weer wat een entresolvloer precies is: een extra vloer die tussen twee verdiepingen in wordt geïnstalleerd. Een andere gebruikte benaming is dan ook ‘verdiepingsvloer’. Maar ook de wat meer officiële benaming ‘mezzanine vloer’ wordt nog steeds gebruikt om een dergelijke ruimte verdubbelende vloer mee aan te duiden.

 

De belangrijkste redenen om te kiezen voor een entresolvloer

We noemen een entresolvloer niet voor niets dé perfecte ruimte verdubbelaar voor uw bedrijfspand. Met een entresolvloer kunt u de ruimte die u momenteel tot uw beschikking heeft eenvoudig, snel én ook nog eens relatief betaalbaar verdubbelen. Het is een heel goed alternatief voor verbouwen of verhuizen. Want A, een entresolvloer kost u geen klauwen met geld.  En B, de installatie van een entresolvloer is zo gepiept! Wist u dat ook het demonteren van de vloer zo gedaan is? Zo kunt u de vloer ook slechts tijdelijk inzetten.

 

Meer informatie en/of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u graag nog wat meer informatie? Of bent u na het lezen van deze blog al zo overtuigd geraakt, dat u meteen al een vrijblijvende offerte wilt aanvragen? Bij Nolte Mezzanine, dé specialist in kwalitatieve en hoogwaardige entresolvloeren, bent u aan het goede adres! Klik op de link en u wordt direct naar de juiste pagina verwezen.

 

https://www.noltemezzanine.nl/