Praktijksolaris
Image default
Aanbiedingen

Deurklinkenshop.be: jouw snelste route naar nieuwe deurklinken

Voor iedereen die snel en gemakkelijk nieuwe deurklinken wil bestellen, is deurklinkenshop.be de perfecte oplossing. De website heeft namelijk jarenlang ervaring met het verkopen van allerlei soorten deurklinken, deurbeslag en andere benodigdheden die te maken hebben met je deuren in huis. Het grote assortiment en de lage prijzen maken de website tot een echte topper.

 

Mix en match erop los met het assortiment

Maar wat zit er dan zoal in het assortiment? Echt een hele hoop. Je krijgt de keuze uit veel verschillende kleuren, materialen, uitvoeringen en groottes. Denk bij kleuren niet alleen aan zwart, wit of zilvergrijs. Want hoewel deze in elk interieur mooi zullen staan, zijn er ook meer uitgesproken kleuren beschikbaar. Denk eens aan een gouden, rosékleurige of roestkleurige klink. Deze kunnen je deur net dat extra beetje aandacht geven of dat mooie accentkleurtje uit de kamer nog eens terug laten komen.

 

Daarnaast biedt Deurklinkenshop.be niet alleen standaard deurklinken aan. Voor de fans van de laatste technieken zijn er zogeheten intelligente deurklinken. Deze zijn niet alleen te openen met een sleutel, maar ook met hippe nieuwe mogelijkheden. Bluetooth, WiFi, een vingerscan, een pasje of een pincode zijn hier voorbeelden van. Voor iedereen die hygiëne hoog in het vaandel heeft staan worden er ook speciale antibacteriële deurklinken aangeboden. Deze zijn behandeld met een speciale coating, of kunnen geopend worden met een voetpedaal in plaats van een handgreep. Ook het deurbeslag dat Deurklinkenshop.be aanbiedt gaat ontzettend breed. Van de broodnodige accessoires zoals cilinders en scharnieren tot allerlei leuke extra’s. Dit kunnen bijvoorbeeld camera’s voor op je deur zijn, maar ook brievenbussen of huisnummers voor aan de voordeur. Ook deurstoppers en sloten behoren tot de mogelijkheden.

 

De speerpunten van Deurklinkenshop.be op een rijtje

Het grootste speerpunt van de website is natuurlijk het ruime aanbod, maar er is meer dan dat. De prijzen zijn namelijk gegarandeerd de laagste. Zo betaal je nooit te veel voor al het moois wat de website te bieden heeft. Daarnaast krijg je vanaf 50 euro gratis verzending. Als er producten retour moeten, gaat dit altijd gratis. Je krijgt natuurlijk je geld terug als je producten terug zendt. Het aankoopbedrag krijg je gemakkelijk en snel terug. Alle betalingen lopen namelijk via Mollie Payments. Zo ben je altijd, zowel tijdens de aankoop als tijdens een eventuele terugbetaling, verzekerd van een veilige transactie. Tot slot is de klantenservice van Deurklinkenshop.be erg vriendelijk en behulpzaam. Ze zijn te bereiken via een contactformulier, een telefoonnummer of een emailadres en lossen graag al je problemen en klachten op, of nemen je vraag of opmerking in behandeling.