Praktijksolaris
Image default
Aanbiedingen

De harmonicadoek is de meest luxe variant schaduwdoek

De harmonicadoek is de meest luxe variant schaduwdoek uit het assortiment van Schaduwdoeken.nl. Het grote voordeel van het harmonicadoek is dat je precies zoveel zon en schaduw hebt als je op dat moment wil. Dus spelen kleine kinderen in de tuin? Dan wil je ze vast beschermen tegen de felle zon en schuif je het harmonicadoek helemaal dicht. Maar op een ander moment vind je een beetje zon wel even lekker. Door middel van een katrol is het schaduwdoek op maat te bedienen. Het verschuift heel soepel dus je kunt naar eigen inzicht het harmonicadoek open, dicht of halfdicht doen. Alles hier tussenin is ook mogelijk. Deze variant schaduwdoek is helemaal te gebruiken zoals je zelf wil.

Schaduwdoek plaatsen tussen de pergola

Heb je een (zelfgemaakte) pergola in de tuin en wil je hier een schaduwdoek tussen plaatsen? Dan is er goed nieuws want dat is prima mogelijk. Schaduwdoeken.nl levert met je bestelling van de harmonicadoek de materialen om het te bevestigen mee. Ook kan de schaduwdoek makkelijk tussen twee muren geplaatst worden. Zo heb je altijd een schaduwdoek op maat voor jouw specifieke situatie. Of je nu een kleine schaduwdoek wenst of juist een grote van bijvoorbeeld 3 x 5 meter – het is allemaal mogelijk.

Keuze van kleur van de harmonicadoek

Je hebt keuze uit meerdere kleuren als je een harmonicadoek wil aanschaffen. Zo zijn er doeken in ivoor, grijs, taupe, zwart en zandkleur te krijgen. Naast de kleur sta je ook voor een andere keuze. Wil je een waterdicht doek of hoeft het niet waterdicht te zijn? Zo veel mensen, zo veel wensen. Met een ruim aanbod biedt Schaduwdoeken.nl iedere consument een schaduwdoek op maat aan. En mocht het bestaande aanbod toch net niet passen bij jouw toepassing, dan is het ook mogelijk om een schaduwdoek op maat te laten maken. Vraag vooral naar de mogelijkheden.