Praktijksolaris
Image default
Entertainment

Een mooie tent voor jouw evenement

Wil je voor jouw evenement een stretchtent huren? Kijk dan eens naar de tenten van Tendverhuur. De stretchtenten zijn te huren in diverse formaten. Je kunt echter zelf de hoogte van de houten steunpalen bepalen. Hierdoor kan de tent zo hoog staan als je zelf wil. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om een vloer onder de tent te laten plaatsen. Dit is op een festival of bruiloft erg handig zodat iedereens schoenen schoon kunnen blijven. Ook is het handig wanneer de ondergrond ongelijk is, zoals op een strand. Daarnaast kun je ook nog verlichting bij de tent geleverd krijgen. Ben je benieuwd naar de stretchtent huren prijs? Bekijk dan de mogelijkheden op de website van Tendverhuur.

 

 

 

Mogelijkheden stretchtent 

Er kunnen meerdere stretchtenten aan elkaar verbonden worden om een grotere ruimte te bedekken. Dit is handig voor wanneer je bijvoorbeeld een terras volledig wil bedekken en geen open ruimtes wil hebben. Hier kan alsnog regen of wind doorheen komen, wat niet prettig is voor de gasten. De stretchtenten zijn in diverse maten te huren en worden aan elkaar gekoppeld door middel van regengoten. 

De doeken komen standaard in een zandkleur, wat de ruimte een warme uitstraling geeft. Als je liever een andere kleur wil, kun je dit opvragen, evenals andere afmetingen dan die er op de website te vinden zijn. Dit verandert niets aan de stretchtent huren prijs. Een ander voordeel van stretchtenten is dat ze waterdicht zijn. De doeken bestaan namelijk uit drie lagen.