Praktijksolaris
Image default
Aanbiedingen

KINDERKAMER INRICHTEN? VERGEET DE GORDIJNEN NIET!

Toe aan het inrichten van de kinderkamers? Een fijne eigen plek, waar de kinderen lekker kunnen spelen en leren, maar ook rusten en slapen. Het moet vooral een fijn eigen plekje worden. Kijk goed naar de ruimte en het licht. Is het een grote kamer of een klein kamertje? Misschien een goed idee om je kind te betrekken in het uitkiezen van de sfeer of het thema van de kinderkamer. Maak samen een moodboard. Jij weet vast al wel een beetje wat jouw kind leuk vind. Zo kun je voor een uitgesproken thema gaan. Denk aan een prinsessenkamer of een junglekamer. Of iets met astronauten en/of superhelden. Ook kan je een bepaalde kleur kiezen en deze doorvoeren in de kinderkamer. Heb je al een lekker sfeertje te pakken in de kinderkamer en zoek je nog een leuk gordijn? Dan weet je misschien al welke kleur of type stof je zoekt. Kinderkamers zijn leuke kamers om in te richten. Ze mogen lekker speels en een beetje gek zijn. Belangrijk voor een kindergordijn is dat je de kinderkamer direct lekker kunt verduisteren, wanneer je de gordijnen sluit. Zo wordt slapen een stuk eenvoudiger. Voor de kleine slaapjes overdag, maar ook de nachtrust verloopt veel beter in een donkere kinderkamer.

Nieuwsgierig naar de kindergordijnen.

JONGENS GORDIJNEN

Je wil het gezellig maken in de jongenskamer? Een leuk behang of een leuk gordijn in een thema. Wil jouw zoon een stoere junglekamer of iets met auto’s of dino’s? Door een leuk patroon of printje te kiezen in de gordijnen zorg je dat de jongenskamer direct de juiste sfeer te pakken heeft. Uiteraard is een mooi stoer effen gordijn in de jongenskamer, aangevuld met een gekke gadgets en een stoere dekbedovertrek ook een optie.

MEISJES GORDIJNEN

Ben jij zoek naar ideeën voor een hippe of stoere meidenkamer? Een grote of kleine prinses? Wat voor type is jouw dochter? Een echt meisje? Ze houdt van roze, glitters en prinsessen en feeën? Of houdt ze van ravotten en hutten bouwen? Dan passen roze gordijnen minder goed. 

LANGER PLEZIER VAN HET KINDERGORDIJN

Superhelden en prinsessen zijn geliefd bij peuters en kleuters, maar passen niet echt meer in de puber- en tienerkamer. Langer plezier van de kindergordijnen? Kies voor rustige of neutrale kleuren en uni gordijnstoffen. Door de basis rustig te houden kun je zo nu en dan de sfeer in de kinderkamer aanpassen naar de smaak of ontwikkelingsfase van het kind, zonder daar direct de portemonnee voor open te trekken. We hebben een goede basiscollectie kindergordijnen beschikbaar voor jarenlang kwaliteit en plezier.