Praktijksolaris
Image default
Aanbiedingen

Het lekkerste eten van de teppanyaki plaat

Ben je ooit op zoek geweest naar een unieke eetervaring die niet alleen lekker is, maar ook leuk om naar te kijken? Zoek niet verder dan de teppanyaki plaat! Dit is een traditionele Japanse kookmethode die prachtige culinaire creaties combineert met visueel indrukwekkende kooktechnieken. In dit artikel zullen we het hebben over het lekkerste eten dat je kunt eten van de teppanyaki plaat.

 

Biefstuk

Er is niets zo heerlijk als een perfect gegrilde biefstuk die net van de teppanyaki plaat is gehaald. De kok zal de biefstuk vaak in kleine stukjes doen en deze serveren met saus. De smaak en textuur van de biefstuk is ongeëvenaard en de visuele presentatie is spectaculair!

 

Zeevruchten

Garnalen, mosselen, inktvis, octopus – je kunt het allemaal vinden op de teppanyaki plaat! Deze zeevruchten worden geroosterd tot perfectie en op smaak gebracht met zout, peper, sojasaus of andere Japanse sauzen. Het mooiste is nog wel hoe de kok deze zeevruchten in de lucht jongleert en perfect vangt met zijn spatel – waardoor je een show en een heerlijk gerecht in één krijgt.

 

Yakitori

Dit zijn Japanse kippenspiesjes die op de teppanyaki plaat worden bereid. Het vlees wordt gegrild tot goudbruin en geserveerd met sojasaus en sesamzaadjes. De kok maakt het op een manier die je niet snel zal vergeten – de spiesjes worden vaak geserveerd in een hartvorm!

 

Groenten

Als je op zoek bent naar een gezonder gerecht op de teppanyaki plaat, dan moet je zeker van de groenten genieten die worden geserveerd. Denk aan paprika, champignons en courgettes. De groenten worden gegrild tot ze knapperig en vol van smaak zijn. Zeker voor vegetariers en veganisten is dit een geweldige optie, aangezien andere veganistische maaltijden soms nogal saai kunnen zijn. Zoek jij een teppanyaki plaat voor jou thuis? Bekijk dan het assortiment teppanyaki platen bij MaxTotaal!

 

Fried Rice

Vaak worden bij de teppanyaki plaat gerechten ook gebakken rijst of gebakken noedels geserveerd. Dit wordt bereid op dezelfde bakplaat en is heerlijk en vol van smaak. Vraag de kok om het toe te voegen aan je andere gerechten voor het volledige teppanyaki-ervaring.

 

https://www.maxtotaal.nl