Praktijksolaris
Image default
Vakantie

Welke stranden zijn de beste in Griekenland?

Griekenland is één van de bekendste locaties ter wereld als het gaat om het verkennen van stranden en het tot rust komen. Daarom is het land erg afhankelijk van het toerisme en de Griekse stranden in het bijzonder zitten vol met mensen van over de hele wereld. Vanuit die gedachte zijn er een overvloed aan stranden die je in Griekenland kan bezoeken, het enige wat je nodig hebt is weten welke de beste opties zijn.

Er is geen tekort aan Griekse stranden die je nu kan bezoeken, en ze zijn allemaal erg leuk en super plezierig. Het enige wat je hoeft te doen is ze uitproberen en het resultaat kan heel indrukwekkend zijn. Als je de Griekse stranden zonder problemen wilt bezoeken, aarzel dan niet en kies voor een huurauto, lees hier meer. Autoverhuur is populair in Griekenland, en je kan er één huren voor een zeer goede prijs, en dat is wat je het meest nodig hebt!

Hier zijn enkele van de dingen waar je zoveel mogelijk rekening mee wilt houden.

Lalaria Beach

Lalaria Beach is één van de beste Griekse stranden omdat het een leuke plaats is met helder water en toffe plekjes om te verkennen. Het ziet er echt geweldig uit, en mensen vinden het heerlijk omdat het zich onderscheidt van de massa en het een buitengewone ervaring oplevert.

Sarakiniko Beach

Sarakiniko Beach is ook hip omdat het witte vulkanische rotsen heeft die lijken op krijt. Het ziet er verbazingwekkend uit, en veel mensen vinden dit leuk omdat het anders is en het is dus zeker aan te raden om te verkennen. Als je het zelf wilt bekijken, is het zeker de tijd en moeite waard.

Voidokoilia Beach

Dit strand is spectaculair, het valt op door zijn geweldige ongerepte omgeving en uitstekende lagune. Als je één van de meest interessante en ongewone Griekse stranden wilt bezoeken, dan is dit er één die je zeker niet mag overslaan.

Balos Beach

Balos is boeiend omdat het er zo helder is, het heeft ook wit en roze zand, om nog maar te zwijgen van het feit dat je in de oceaan kan gaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over getijden of grote plassen water. Het is gewoon geweldig voor het hele gezin, het enige wat je hoeft te doen is het eens verkennen.

Porto Katsiki Beach

Je zal graag het Porto Katsiki Beach bezoeken omdat het heldere water heeft, de locatie geweldig is en het een grote witte klif heeft. Het is erg leuk om te verkennen, en mensen vinden het geweldig omdat het tegelijkertijd zo uniek en ongewoon is.

Canal D’ Amour Beach

Canal D’ Amour Beach bevat blauwgroen water, prachtige stranden, gebeeldhouwde rotsen en enkele grotten. Het is echt één van de meest iconische stranden in de regio en zeker de moeite waard om te bezoeken.

Super Paradise Beach

Er zijn veel stranden in Mykonos, maar er zijn er maar weinig die het Super Paradise Beach evenaren. Dit is veruit één van de interessantste en leukste plekken die je daar kan vinden. Het heeft een grote zandbaai, turkoois water en het zand is ook geweldig.

https://www.autoprio.nl/