Skip to content

Gezondheid magazine

Een groen kapsel met Aveda producten

Een duurzaam kapsel creëert u met Aveda producten. Alle producten in deze verzorgingslijn hebben uitsluitend natuurlijke bestanddelen en zijn gebaseerd op extracten uit planten en bloemen. Aveda producten hebben een hoogwaardige kwaliteit, een mooie textuur en ruiken ook nog eens heerlijk. De producten worden gebruikt in kapsalons waar duurzaam gewerkt wordt, maar zijn ook beschikbaar om thuis van te genieten. La Ligne biedt in de webshop een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u thuis een groen kapsel creëren en onderhouden. In de figuurlijke zin van het woord dan natuurlijk.

Verzorgen en stylen

In de webshop van La Ligne vindt u alle Aveda producten die u nodig heeft om uw haren optimaal te verzorgen en te stylen. Er zijn producten voor mannen en vrouwen en voor allerlei verschillende haartypes. Zo kunt u precies de shampoo of conditioner kiezen die uw haar nodig heeft om het gezond en stralend te krijgen. Dun haar, krullend haar, gekleurd of grijs haar? Ieder haartype slaagt hier zeker! Kies ook eens voor een haarmasker om uw haar extra intensief te verzorgen en te voeden. Naast verzorgingsproducten zijn er ook Aveda producten om uw haar in model te brengen en te houden, of het nu gaat om een lichte versteviging of een stormvast kapsel. Al deze producten zijn dankzij hun unieke natuurlijke samenstelling een weldaad voor uw haar.

Voor bij de kapper én voor thuis

La Ligne is een kapsalon met aandacht voor mens en milieu. U kunt er terecht voor een prachtig kapsel, waarbij u verzekerd bent van een behandeling met uitsluitend natuurlijke producten. In de vestigingen in Hardinxveld en Gorinchem vertellen de medewerkers u graag over de voordelen van deze producten. Om ook thuis optimaal gebruik te kunnen maken van duurzame haarverzorging, bestelt u uw producten snel en eenvoudig in de webshop. De betaling gaat gemakkelijk via iDEAL en uw bestelling wordt gratis bij u thuis afgeleverd. Bovendien krijgt u een leuke korting bij bestelling van twee of meer Aveda producten.

https://www.laligne.nl/

Comments are Closed on this Post

Pagina’s