Skip to content

Gezondheid magazine

Dit is de beste kapper in Eindhoven!

Waarom is Shane Hair Professionals de beste kapper in Eindhoven? Er zijn meerdere factoren die deze kapsalon de beste maken. Ten eerste knippen ze zowel vrouwen als mannen en maakt het niet uit of klanten jong of oud zijn. Echte professionals kunnen van iedereen de haren knippen en stylen. Ten tweede zijn de professionals van deze kapsalon in staat om op basis van het totaalplaatje de mooiste en flatterende kapsels te knippen én om te adviseren over styling. Het exclusieve gebruik van I.C.O.N. haarproducten is natuurlijk ook niet mis.

Dames- én herenkapper

Dames, heren en kinderen zijn allemaal welkom bij de beste kapper in Eindhoven. Of het nu gaat om een totaal nieuwe haarlook of om het bijknippen van de baard, alles is mogelijk. Wat deze salon ook zo bijzonder maakt, is het ruime aanbod aan behandelingen. Niet alleen kunt u aankloppen voor het reguliere wassen, knippen en föhnen, ook haarmaskers en authentieke barbierbehandelingen behoren tot de mogelijkheden. Het combineren van behandelingen en het gebruik van I.C.O.N. producten maken de service extra persoonlijk.

I.C.O.N. Brand Store

De Shane Hair Professionals gebruiken niet alleen de producten van I.C.O.N., het bedrijf is ook de Brand Store van dit merk. De beste kapper in Eindhoven gebruikt namelijk alleen maar de beste haarproducten die er op de markt zijn. I.C.O.N. heeft tal aan topproducten ontwikkeld die geschikt zijn voor alle haartypen en haarstijlen. Omdat tegenwoordig mannen steeds vaker om eigen haarverzorgingsproducten vragen, heeft I.C.O.N. ook een eigen mannenlijn. Mr. A, zoals deze lijn wordt genoemd, is speciaal gemaakt om aan de behoeften van de man te voldoen. Met natuurlijk een mannelijke geur.

Tal aan behandelingen om uit te kiezen

Naast knippen en stylen kunt u uit tal van andere behandelingen kiezen bij deze kapsalon. Als u bijvoorbeeld kiest voor een combinatie van wassen, knippen, föhnen en een haarmasker zal u zich al snel in de spa wanen. I.C.O.N. heeft onder andere een masker in het assortiment waarbij droog en stug haar een vocht inbrengende behandeling krijgt. Bij deze beste kapper in Eindhoven duurt deze behandeling maar 20 minuten en kunt u ondertussen heerlijk relaxen.

https://shanehairprofessionals.nl

Comments are Closed on this Post

Pagina’s