Praktijksolaris

Comfortabel wonen met particuliere ouderenzorg

Een comfortabele oude dag wil natuurlijk iedereen en met particuliere ouderenzorg kunt u hier ook zeker op rekenen. Bijvoorbeeld in een particulier verpleeghuis van Compartijn. Deze toegewijde organisatie zet zich in voor kleinschalige en goede zorg. Doordat de huizen over maximaal 40 appartementen beschikken, blijft het kleinschalige aspect gegarandeerd. Daarnaast zijn de huizen prachtig om te zien. In de luxe en stijlvolle woningen voelt eenieder zich snel thuis. Dit is dan ook een groot punt van aandacht voor de medewerkers van Compartijn. Het bieden van een thuis voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen.

Liefdevolle en gepassioneerde zorgmedewerkers

Bij het kiezen van particuliere ouderenzorg, is natuurlijk de professionaliteit, maar vooral de aandacht voor de bewoners van belang. Wordt er echt de tijd genomen voor iedere bewoner en wat voor service is er aan het wonen in een particulier verpleeghuis verbonden? Bij Compartijn is er een all-inclusive zorgconcept. Dit betekent dat er veel zaken rondom het wonen en de zorg uit handen worden genomen. Het enige dat er nog geregeld moet worden, zijn de zorgpremie en het eigen risico. Niet alleen vallen alle maaltijden onder de woonservicekosten, ook verzekeringen zoals de inboedel- of aansprakelijkheidsverzekering worden betaald. Daarnaast zijn de verschillende abonnementen zoals televisie en telefoon geregeld. Ook het schoonmaken van het appartement en het wassen en strijken van de kleding wordt verzorgd. Daarnaast pakt de huismeester alle klein hand- en spandiensten op.

Gasten zijn altijd welkom

Ieder particulier verpleeghuis van Compartijn is erg familiegericht. Familie is immers een belangrijk onderdeel van iemands leven en het doorbrengen van tijd met familie is erg waardevol. Gasten kunnen dan ook altijd blijven eten en zelfs blijven overnachten in de gastenkamer waar ieder huis over beschikt. Ook wordt de familie uiteraard betrokken bij de zorg voor de bewoners. Al met al biedt deze fijne organisatie particuliere ouderenzorg van hoge kwaliteit.