Praktijksolaris
Image default
Woningen

Dit is het grootste netwerk van makelars kantorenHet investerings- en bouwbedrijf voert projecten uit voor de bouw van industriële en voorzieningen.
Dit is het grootste netwerk van kantoren, dat zich al 13 jaar bezighoudt met de bouw van woongebouwen, winkelcentra, hotels, huizen, villa’s, medische instellingen, scholen. Het bedrijf en het hoofdkantoor zijn gunstig gelegen, er is een ruime parking.
Uitgebreide ervaring in de bouw van gebouwen op basis van algemene aanneming en onderaanneming met gebruikmaking van moderne technologieën, materialen en componenten, stelt ons in staat om projecten van hoge kwaliteit op tijd uit te voeren.
Momenteel zijn er al meer dan 10.000 met succes gebouwde objecten voor verschillende doeleinden: woongebouwen, winkelcentra, hotels, huizen, villa’s, medische instellingen, scholen.
Elk nieuw project wordt jaarlijks uitgevoerd. We bouwen ook op maat gemaakte objecten.
Wij zijn investeerders en mede-investeerders van projecten. De meest optimale oplossing voor de taken. Nauwkeurige vervulling van klantvereisten.
Verbetering van de efficiëntie van bestaande ontwikkelingen. Ontwikkeling van nieuwe richtingen die het hele spectrum van belangen van zakenpartners dekken.
In ons bedrijf wordt in veel steden een groot aantal afgewerkte objecten, zowel civiel als industrieel, te koop aangeboden.
Dit zijn woningen, hotels, villa’s, diverse terreinen, kant en klare bedrijfs- en bedrijfspanden. Afgewerkte objecten: winkelcentra, hotels, huizen, villa’s, wooncomplexen. Wij verkopen onroerend goed niet alleen in afgewerkte vorm, maar ook vanaf de nulbouwcyclus of in aanbouw.
Dit maakt uw aankoop nog winstgevender

 

 

 

Appartement te koop

 

https://be.propenda.com/