Skip to content

Gezondheid magazine

Verblijven in een particulier verpleeghuis hoeft niet duurder te zijn dan een traditioneel verpleegh

Een particulier verpleeghuis klinkt prijziger dan een traditioneel verpleeghuis. Maar niets is minder waar. Er zijn tal van regelingen en subsidies die ervoor zorgen dat het profiteren van particuliere ouderenzorg en het wonen in een particulier verpleeghuis niet duurder hoeft te zijn dan het wonen in een traditioneel verpleeghuis. Zo wordt verpleging, persoonlijke verzorging en hulp bij het huishouden vergoed door de Weg Langdurige Zorg in de vorm van een persoonsgebonden budget. Deze dient u zelf aan te vragen, maar daar helpen de medewerkers van Compartijn u uiteraard graag bij. Daarnaast heeft de overheid een stimuleringsregeling voor particulier wonen in een verpleeghuis in de vorm van ‘Lage Eigen Bijdragen’ bij het CAK.

Een particulier verpleeghuis met aandacht voor familie, eten en goede zorg

Merkt u dat het huishouden doen steeds moeilijker wordt en dat u baat heeft bij goede zorg? Kies dan voor particuliere ouderenzorg door een specialist. Zo woont u bij Compartijn altijd in uw eigen appartement, waar u de volledige vrijheid heeft, maar dan met de beste zorg en 24-uurszorg en service. Zo geniet u van heerlijk eten en drinken, mag familie altijd langskomen en krijgt u elke dag de beste zorg. En wist u dat het ontvangen van particuliere ouderenzorg en het wonen in een particulier verpleeghuis van Compartijn niet veel duurder hoeft te zijn dan het wonen in een traditioneel verpleeghuis? Op de website van deze organisatie leest u waarom.

Particuliere ouderenzorg in een gezellig verpleeghuis bij u in de buurt

Het is wel zo fijn als u de beste zorg ontvangt wanneer u dit uzelf niet meer kunt bieden. Kies dan voor particuliere ouderenzorg in een gezellig particulier verpleeghuis bij u in de buurt. Met meer dan tien verschillende complexen is er altijd wel eentje dichtbij. Zo vindt u ze bijvoorbeeld in Tilburg, Enschede, Den Haag en Ede. Een goede particuliere ouderenzorg staat bij Compartijn hoog in het vaandel. Zo zit er 24 uur per dag en 7 dagen per week iemand voor u klaar als u zorg nodig heeft, wordt het huishouden voor u gedaan en krijgt u elke dag het lekkerste eten en drinken in het particulier verpleeghuis.


Comments are Closed on this Post

Pagina’s