Skip to content

Gezondheid magazine

Goede werkschoenen en veiligheidsschoenen helpen u van koude en vochtige voeten af

Tijdens het werken kan het voorkomen dat je last hebt van koude, vochtige of vermoeide voeten. Een manier om dit op te lossen is het aanschaffen van werkschoenen of veiligheidsschoenen uit het assortiment van Schoenen van Staal. De webwinkel biedt namelijk een uitgebreid aanbod heren- en dames werk- en veiligheidsschoenen. En wanneer je jouw werkschoenen of veiligheidsschoenen vandaag nog bestelt, dan loop je morgen nog veilig en hip op het werk. Lukt het je niet de juiste werkschoenen te vinden. Heb je hulp nodig? Dan kun je altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice voor professioneel advies. Indien mogelijk komt er een pasbus bij je langs om te kijken welke schoenen en maat geschikt zijn voor jouw voeten.  

Comfortabele werkschoenen en veiligheidsschoenen die rug-, heup- en voetklachten verminderen

Merk je dat je de laatste tijd, tijdens werk, steeds meer last krijgt van je rug, heup of voeten? De kans is groot dat dit ligt aan je schoeisel. Kies daarom voor zeer comfortabele (lichte) werkschoenen, oftewel veiligheidsschoenen, met een schokabsorberende hak. Hierdoor heb je geen last meer van je rug, heupen en/of voeten. Schoenen van Staal vindt het belangrijk dat de schoen veiligheid, deskundigheid, beweeglijkheid, ergonomie en comfort biedt tegen een scherpe prijs. In het assortiment vind je comfortabele werkschoenen die de nodige bescherming tegen beknellingen, vallende en scherpe voorwerpen en gevaarlijke stoffen bieden. In welke branche je ook werkzaam bent, je vind zeker de ideale, comfortabele werkschoenen en veiligheidsschoenen bij Schoenen van Staal van de hoogste kwaliteit.

Stijlvol en veilig aan het werk met werkschoenen en veiligheidsschoenen van de beste merken

In de bouw, transport en metaalsector is het vaak verplicht om te werken op goede werkschoenen van betrouwbare kwaliteit. Met werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, van Schoenen van Staal ga je stijlvol en veilig aan het werk. Hier vind je namelijk de combinatie van veilig en trendy. In het assortiment vind je topmerken zoals Quick, Python, Maxguard en Apache. Alle veiligheidsschoenen in het assortiment voldoen aan de EN 345 normering welke is vastgelegd in de EC-wetgeving 89/686. Dit wil zeggen dat de schoenen voorzien zijn van een gesloten hiel en een stalen of kunststof neus met een indeukresistentie van 2-joule. Daarnaast hebben de werkschoenen een schokabsorberende hak. Welke veiligheidsschoenen of werkschoenen zijn het meest geschikt voor jouw werksituatie?  


Comments are Closed on this Post

Pagina’s