Praktijksolaris

Laat een fruitbox naar keuze bezorgen

Wil je graag een fruitbox bij iemand laten bezorgen, bijvoorbeeld om iemand beterschap te wensen? Bekijk dan eens het assortiment aan fruitboxen van Topfruit.nl. Hier vindt je tal van exemplaren voor diverse gelegenheden. Via Topfruit.nl kun je de fruitbox bovendien snel laten bezorgen. Meestal is jouw gekozen box binnen 24 uur al bij de ontvanger op bestemming. Daarbij kun je altijd rekenen op boxen gevuld met de meeste verse fruitsoorten. Er wordt namelijk iedere dag vers fruit geleverd aan dit bedrijf.

Jouw fruitbox samenstellen

Bij Topfruit.nl vind je tal van fruitboxen die je in verschillende formaten kunt bestellen. Zo is er een beterschap fruitbox die is gevuld met hand geplukt fruit van hoge kwaliteit. Ook kun je ervoor kiezen een fruitmand te laten bezorgen die is aangevuld met noten of bijvoorbeeld een waterfles en infuser om heerlijk fris fruitwater mee te maken. Daarnaast zijn er speciale boxen met exotisch fruit te verkrijgen of kun je een fruitbox laten bezorgen die boordenvol met biologisch gekweekt fruit zit. Je kunt verder de box nog aanvullen door extra geschenken te kiezen. Denk hierbij onder meer aan een set met leuke tijdschriften, een reep chocolade of een receptenboekje.

Favoriet gevonden? Bestellen kan al in vier stappen

Er is keuze genoeg bij Topfruit.nl. Wanneer je een fruitmand hebt gevonden die je als cadeau wilt laten bezorgen – of gewoon lekker voor jezelf wilt bestellen – dan doorloop je het bestelproces in een aantal korte stappen. Je hebt de mogelijkheid een kaartje met persoonlijk bericht toe te voegen. Vervolgens vul je de adresgegevens in waar je de fruitmand wilt laten bezorgen. Eventueel kies je hier ook een bezorgdatum, in het geval je het geschenk op een specifieke dag wilt laten aankomen, zoals op een verjaardag. De laatste stap is de betaling die je eenvoudig online doet of achteraf kunt voldoen via je PayPal-account of met AfterPay.