Skip to content

Gezondheid magazine

Een ruim aanbod Crystal Nails producten bij een ervaren nagelgroothandel

Heeft u nog nooit acryl nagels gezet of zit u al jaren in het vak? Bij Webshopnagelproducten vindt u een ruim aanbod producten voor iedereen. Producten die niet snel uitharden, perfect modelleren én goed hechten. Door de aanschaf van nagelproducten van Crystal Nails bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u ervaren met het zetten van acryl nagels? Kies dan voor de Master Powders die bekend staan om de snelle uithardingstijd. Heeft u de keuze voor het type poeder gemaakt? Kijk verder in ons aanbod aan nagellakken. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan kleuren: zomers, winters én feestelijk in de vorm van een glitter.

Gellak van Crystal Nails is het perfecte product om lang van verzorgde nagels te genieten 

Er komen veel klanten in uw salon om gellak te laten zetten. Deze trend is de laatste jaren erg populair geworden aangezien klanten voor een goedkope prijs een kleurrijke lak kunnen laten zetten, die lang blijft zitten. Steeds vaker kiezen mensen daardoor voor een gellak van Crystal Nails. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of zodra de vakantie voor de deur staat. Een gemiddelde gellak blijft namelijk 3 á 4 weken zitten. Uiteraard wilt u in uw salon gellak aanbieden die deze duur garandeert. Bij Webshopnagelproducten heeft u genoeg keuze uit de mooiste kleuren. Ga voor felle kleuren tijdens het zomerseizoen en warme kleuren met een glitter voor de feestmaanden in de winter. Maar ook base coats, top coats en lampen behoren tot het assortiment.

Met de juiste benodigdheden van Crystal Nails zet u een prachtige set nagels bij uw klanten

U weet als geen ander dat het verzorgen van nagels een uitgebreid proces is. Het is veel meer dan alleen de nagels voorzien van een kleur. Een manicure is hiervan een goed voorbeeld. Door de benodigdheden als nagelvijlen, voorbereidende vloeistoffen en nagelriemknippers aan te schaffen, biedt u uw klanten het totaalpakket. Combineer deze accessoires met een armsteun voor een ontspannen behandeling bij de klant en maak de behandeling compleet met tafeldoekjes en nailwipes van Crystal Nails. Deze producten en meer koopt u bij Webshopnagelproducten, dé groothandel voor nagelstylistes. Of u nu net komt kijken of jarenlang ervaring heeft in uw eigen salon: bij de groothandel koopt u zowel starterkits als aanvullingen. 


Comments are Closed on this Post

Pagina’s