Praktijksolaris

Een borstvergroting: wat is het, en hoe gaat het in zijn werk?

De borstvergroting is een van de meest bekende plastische ingrepen. Omdat de borsten zo’n belangrijk uiterlijk kenmerk van het vrouwelijk lichaam zijn, is het voor sommige vrouwen ook een grote bron van onzekerheid. Een borstvergroting kan daarbij helpen. De borsten worden voller, steviger of groter gemaakt. Dat gebeurt door middel van een prothese. Zoekt u een geschikte kliniek om een borstvergroting nabij Antwerpen uit te voeren? Bij Mediclinic werken ervaren artsen die u graag op gesprek ontvangen. Hier leest u meer over wat er allemaal komt kijken bij deze ingreep.

Een borstvergroting is een serieuze ingreep

Ook plastische chirurgie kent risico’s. Wie de borsten wil laten vergroten, moet daarvoor een flinke operatie ondergaan. Het is dan ook van groot belang dat u zich goed laat informeren. Wat houdt de ingreep precies in? En wat voor resultaat wilt u dat de operatie bewerkstelligt?

Een consult met een ervaren arts

Wie overweegt om een borstvergroting nabij Antwerpen uit te laten voeren, doet er goed aan om allereerst op consult te gaan bij een betrouwbare kliniek. De arts spreekt de voor- en nadelen van de operatie rustig met u door, en meet u een prothese aan die past bij uw wensen en eisen. Zo weet u zeker dat het resultaat u straks bevalt.

Het plaatsen van de prothese

Tijdens de operatie wordt u onder volledige narcose geplaatst. Via een zo klein mogelijke opening wordt de prothese op de juiste plek vastgezet. De ingreep zelf is, door middel van moderne technieken en materialen, relatief snel: u kunt dezelfde dag weer naar huis. Met een prothese van hoge kwaliteit kunt u in principe een leven lang doen.

Een borstvergroting nabij Antwerpen?

Zoekt u de beste plek om een borstvergroting in Antwerpen en omgeving uit te laten voeren? Maak een afspraak bij een betrouwbare en ervaren kliniek. Zo weet u zeker dat u tevreden kunt zijn met het resultaat, en dat de kans op complicaties of infecties miniem blijft.