Skip to content

Gezondheid magazine

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten kunt u terecht als u op zoek bent naar iets speciaals voor een toekomstige begrafenis of een begrafenis die u misschien binnenkort al hebt.
Wij bij Artea Grafmonumenten begrijpen dat dit best een gevoelige kwestie kan zijn en wij proberen u dan ook zo discreet mogelijk te helpen.
Een grafmonument kan heel erg mooi zijn. Het maakt het graf bijzonder. Een grafmonument is namelijk iets heel persoonlijks. Een zorgvuldig uitgekozen grafmonument kan een graf een persoonlijk karakter geven.

Artea Grafmonumenten – wat bieden wij?

Bij Artea Grafmonumenten proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het uitzoeken van een grafmonument.
Dit kan een erg lastige kwestie zijn. Wij beschikken dan ook over een uitgebreide standaard collectie grafmonumenten. U kunt eenvoudig een kijkje op onze website nemen om te kijken wat u aanspreekt en mooi vindt.
Mocht er nu niet precies bij zitten wat u in gedachten had? Of weet u misschien nog helemaal niet wat u in gedachten had, maar heeft u al wel een idee over welke materialen u zou willen gebruiken? Voor ons is het allemaal geen probleem. Wanneer u nog niet precies weet wat u wilt, dan kunnen wij altijd samen met u een afspraak maken om ideeën uit te wisselen. Wij kunnen voor u dan een aantal schets maken en voorstellen doen van grafmonumenten die wij voor u kunnen maken.
Zo gaat u altijd met een tevreden gevoel naar huis. Het is ten slotte een bijzondere aangelegenheid, waar zij zorgvuldig mee omgaan.

Prijs kwaliteit

Artea Grafmonumenten probeert er altijd zo goed mogelijk voor te zorgen dat alles naar wens is. Wij hechten veel waarde aan goede kwaliteit voor een fijne prijs. Wij vinden het belangrijk dat grafmonumenten voor iedereen betaalbaar zijn. Iedereen moet de kans hebben om ter nagedachtenis aan hem of haar een grafmonument te laten maken. Dit vinden wij erg belangrijk, vandaar dat wij altijd leveren tegen een redelijke prijs.

Garantie

Bij ons bent u tevens verzekerd van een garantie van wel 15 jaar op granietbreuk van uw grafsteen ten gevolge van constructie- of montagefouten. Dit is altijd fijn, zo weet u zeker dat uw grafmonument in goede staat blijft. Een grafmonument is ten slotte wel iets waardevols.

Mocht u verder nog vragen hebben over hoe wij precies te werk gaan of over een van onze grafmonumenten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.


Comments are Closed on this Post